Kintampo200 KVA-olie ondergedompelde transformatorDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller

  • vrijgavetijd:2022-09-29 17:41:33
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:143
  • Korte omschrijving:

    Kintampo,KintampoVerschil tussen elektrische transformator en droge transformator,KintampoStandard voor de bedrijfstemperatuur va

Artikel inhoud
KintampoVerschil tussen elektrische transformator en droge transformator,KintampoStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator,

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

KintampoWanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Exploitatie van gesmolten transformator

Nicoya.Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

transformator met olieonderdompeling


Kintampo200 KVA-olie ondergedompelde transformatorDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller



Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


Kintampo200 KVA-olie ondergedompelde transformatorDe frequentie van prijsveranderingen wordt sneller



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De productlijnVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,KintampoSelectie van droge transformator, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

    Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

  • Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

    Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

    Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

    Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

  • Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

    Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

  • Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

    Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

  • MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

    MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

  • MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

    MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!