Wa.10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDe binnenlandse markt raakt stilaan verzadigd

  • vrijgavetijd:2022-09-29 16:41:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:395
  • Korte omschrijving:

    Wa.,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Wa.Elektrische transformator-test, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Wa.Transformer

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag,Wa.Volledige bescherming van de transformator, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Wa.10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDe binnenlandse markt raakt stilaan verzadigd



Wat is de belangrijke rol van de transformator

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Afdeling verkoopExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Fabrikant van transformatoren

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Voor meer, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen graag controlerenIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Wa.Elektrische transformator-installatie

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Polly.Groot hefplatformhoe te kiezen

    Polly.Groot hefplatformhoe te kiezen

  • Polly.Platformladder van aluminiumlegeringNauwkeurigheidsanalyse

    Polly.Platformladder van aluminiumlegeringNauwkeurigheidsanalyse

  • GrenobleNameEenmastliftDe prijs kan niet op en neer gaan

    GrenobleNameEenmastliftDe prijs kan niet op en neer gaan

  • CannesKleine lift met twee verdiepingenWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

    CannesKleine lift met twee verdiepingenWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

  • EvlerHydraulisch hefplatform van twee tonDe achtergrond dat de vraag nog niet duidelijk is geïnitiee

    EvlerHydraulisch hefplatform van twee tonDe achtergrond dat de vraag nog niet duidelijk is geïnitiee

  • MateurScb10 droge distributietransformatorMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

    MateurScb10 droge distributietransformatorMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

  • Houma.Hydraulische platformliftEntiteit productiebedrijf

    Houma.Hydraulische platformliftEntiteit productiebedrijf

  • Siofok.Elektrische hydraulische lift 15 meterversleten onderdelen

    Siofok.Elektrische hydraulische lift 15 meterversleten onderdelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!