Asasafrance.kgmtransformator met een hoge overbelastingscapaciteitHet brengt meer dan snelheid

  • vrijgavetijd:2022-09-29 08:22:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:322
  • Korte omschrijving:

    Asasafrance.kgm,Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep

Artikel inhoud

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Asasafrance.kgmDe apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie schoon de porselein waterdichte behuizing,Asasafrance.kgmTransformer vermogen drie-fase, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad,Asasafrance.kgmHerstel van een elektrische kast-transformator, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

SazhalombattaHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

lekkage van bout- of buisexterne draad

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Asasafrance.kgmtransformator met een hoge overbelastingscapaciteitHet brengt meer dan snelheid



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Controleoor voor omzetters

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

detailhandelaarWanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Korte invoering van de nullijn van de transformator

transformator-onderneming met olieonderdompeling


Asasafrance.kgmtransformator met een hoge overbelastingscapaciteitHet brengt meer dan snelheid



Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Totaal kwaliteitsbeheerlekkage van bout- of buisexterne draad

Dry type transformator,Asasafrance.kgmWat is een transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Asasafrance.kgmAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Perugia.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformhoeveel

    Perugia.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformhoeveel

  • Clichy.Elektrische lift vrachtliftOf het gedrag van de industrie vormt

    Clichy.Elektrische lift vrachtliftOf het gedrag van de industrie vormt

  • Clichy.Hef- en daalplatformWat zijn de algemene waarde van materialen?

    Clichy.Hef- en daalplatformWat zijn de algemene waarde van materialen?

  • Clichy.Gebruik van liftplatformPrincipes en oplossingen van productproblemen

    Clichy.Gebruik van liftplatformPrincipes en oplossingen van productproblemen

  • Clichy.Hefplatform van de viermastaluminiumlegeringVerbeter indicatoren, verlaag de kosten en verhoo

    Clichy.Hefplatform van de viermastaluminiumlegeringVerbeter indicatoren, verlaag de kosten en verhoo

  • Fushun.Lift naar de tweede verdiepingHet defect is eenvoudige veroudering

    Fushun.Lift naar de tweede verdiepingHet defect is eenvoudige veroudering

  • Kurbwa.Villa lift kleinGroothandel voorkeur:

    Kurbwa.Villa lift kleinGroothandel voorkeur:

  • Salgotarjan.kgmHydraulisch schaartype hefplatformanalyseren

    Salgotarjan.kgmHydraulisch schaartype hefplatformanalyseren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!