BambariNameOmvang van de transformatorenBlootstelling aan de lucht

  • vrijgavetijd:2022-09-25 10:24:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:283
  • Korte omschrijving:

    BambariName,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.De transformator bestaat uit twee of meer elektroma

Artikel inhoud

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

BambariNameTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Cheongju.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,BambariName315 KVA-olie ondergedompelde transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag,BambariNameOverdracht van omzetters, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

lekkage van olie bij loopflens


BambariNameOmvang van de transformatorenBlootstelling aan de lucht



Oorzaken van brand in transformator

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,BambariName4000 Droge type transformator grootte, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Onderzoek naar productenOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Productieproces en stappen van droge transformator


BambariNameOmvang van de transformatorenBlootstelling aan de lucht



Hoeveel kost de transformator?

Een compleet assortiment productenBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Transformer inspectie neus snuivende methode

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

BambariNameDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Look van olie van gietijzeren delen

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Svupsk.Eenvoudig liftplatformGeluidsisolatie

    Svupsk.Eenvoudig liftplatformGeluidsisolatie

  • Svupsk.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringHun motiverende vaardigheden verbeterd

    Svupsk.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringHun motiverende vaardigheden verbeterd

  • ErlangVaste hydraulische liftUitstekende kwaliteit

    ErlangVaste hydraulische liftUitstekende kwaliteit

  • Rukungiri.Transformer en stroomHoeveel is het

    Rukungiri.Transformer en stroomHoeveel is het

  • Xingtaiworld.kgmVaste vrachtliftInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    Xingtaiworld.kgmVaste vrachtliftInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • Xingtaiworld.kgmOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteVoorzorgsmaatregelen tijdens

    Xingtaiworld.kgmOphefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteVoorzorgsmaatregelen tijdens

  • Gdynia.kgmHydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de methoden voor trillingsreduc

    Gdynia.kgmHydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de methoden voor trillingsreduc

  • Lucca.Elektrische wandelliftEr zijn staatsgrepen te kopen

    Lucca.Elektrische wandelliftEr zijn staatsgrepen te kopen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!