Bafang.Kenmerken van droge transformatorenTien redenen om te kiezen

  • vrijgavetijd:2022-09-22 10:40:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:459
  • Korte omschrijving:

    Bafang.,Wat is de bedrading van droge transformator?Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve la

Artikel inhoud

Wat is de bedrading van droge transformator?

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, het aandeel van het volledige verlies van de lading,Bafang.transformator voor elektrische bureaubladen, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Bafang.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Fabrikant van transformatoren

Asse.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Bafang.Kenmerken van droge transformatorenTien redenen om te kiezen



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Waar is goedVallende buitenlandse zaken en piercing

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Wat is de bedrading van droge transformator?


Bafang.Kenmerken van droge transformatorenTien redenen om te kiezen



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

InstallatiewerkenKorte invoering van de nullijn van de transformator

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %,Bafang.Technologie van transformatoren,Bafang.Quota voor olie ondergedompelde transformator, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Bafang.De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Elektrische transformator-installatie

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

    Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

  • Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

    Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

  • Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

    Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

  • Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

    Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

  • Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

    Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

  • Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

    Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

  • DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

    DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!