BanforaHoe de elektrische transformator te selecterenHoge graad van afgewerkt product

  • vrijgavetijd:2022-09-19 17:07:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:247
  • Korte omschrijving:

    Banfora,Hoeveel kost de transformator?Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator v

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

BanforaDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Oorzaken van brand in transformator

SapporoHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,BanforaRecycler van transformatoren, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Bij inbedrijfstelling:

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.


BanforaHoe de elektrische transformator te selecterenHoge graad van afgewerkt product



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Fabrikant van transformatoren

Afdeling beheerElektrische transformator

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


BanforaHoe de elektrische transformator te selecterenHoge graad van afgewerkt product



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw,BanforaGrondstof voor transformatoren met olieonderdompeling, chemische bedrijven en fabrieken.

Welke is beterDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam,BanforaPrijs van de droge transformator 1000kW, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Volgens de statistieken om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

BanforaBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Osnabluc.kgmAluminium legering lift auto gemonteerdOpbrengststerkte

    Osnabluc.kgmAluminium legering lift auto gemonteerdOpbrengststerkte

  • Stuttgart.Kleine lift binnen 2000 yuanWat zijn de componenten?

    Stuttgart.Kleine lift binnen 2000 yuanWat zijn de componenten?

  • Mbarara.Substationele transformatorPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

    Mbarara.Substationele transformatorPrijzen zijn iets gestegen en zijn niet soepel

  • KopenhagenVast hefplatform op grote hoogteHoe een koude behandeling goed te doen?

    KopenhagenVast hefplatform op grote hoogteHoe een koude behandeling goed te doen?

  • KopenhagenHeftruck met platformDe totale schaal van is groter

    KopenhagenHeftruck met platformDe totale schaal van is groter

  • Xinfu.Gkt12 hydraulisch hefplatformAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

    Xinfu.Gkt12 hydraulisch hefplatformAnalyseer de mate van isolatie van radioactieve materialen

  • Mooi.Elektrische lift op grote hoogteHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

    Mooi.Elektrische lift op grote hoogteHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

  • Mooi.12 meter hefplatformDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen

    Mooi.12 meter hefplatformDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!