Nicky.Elektrische transformator-olie ondergedompeldAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

  • vrijgavetijd:2022-09-17 18:11:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:261
  • Korte omschrijving:

    Nicky.,De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenLook van olie van gietijzeren delenN

Artikel inhoud

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Look van olie van gietijzeren delen

Nicky.Transformer is

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

KayesDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt,Nicky.Distributie-transformator-model, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Nicky.Elektrische transformator-olie ondergedompeldAndere elementen van de afdichtingsfunctie:



De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Fabrikant van transformatoren

verpakkingHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid,Nicky.Temperatuurmeting van droge transformatoren, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Bij inbedrijfstelling:

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Nicky.Elektrische transformator-olie ondergedompeldAndere elementen van de afdichtingsfunctie:



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Dienst eerstAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Portici.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van de curve?

    Portici.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van de curve?

  • HoogdorpElektrische vorkheftafelVorm en positie grootte en lineariteit

    HoogdorpElektrische vorkheftafelVorm en positie grootte en lineariteit

  • HoogdorpHefplatform voor het lossen van opslagVoorzorgsmaatregelen voor de gebruikte maatregelen

    HoogdorpHefplatform voor het lossen van opslagVoorzorgsmaatregelen voor de gebruikte maatregelen

  • HoogdorpHydraulische druk van hefplatformliftTechnische vereisten voor installatie

    HoogdorpHydraulische druk van hefplatformliftTechnische vereisten voor installatie

  • HoogdorpKantelbare lift van aluminiumlegeringBedrijfsprocesparameters aanpassen

    HoogdorpKantelbare lift van aluminiumlegeringBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • Laytown.kgmSchaarliftProductselectie en cheats gebruiken

    Laytown.kgmSchaarliftProductselectie en cheats gebruiken

  • Andria.kgmHotel kleine liftHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren?

    Andria.kgmHotel kleine liftHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren?

  • Sao Paulo.Logistiek hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Sao Paulo.Logistiek hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!