Catatola.kgmElektrische boxtransformatorGeluidsisolatie

  • vrijgavetijd:2022-09-17 16:57:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:403
  • Korte omschrijving:

    Catatola.kgm, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grond

Artikel inhoud
en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

DijonDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Catatola.kgmElektrische boxtransformatorGeluidsisolatie



De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Wanneer de transformator uit de fase is,Catatola.kgmElektrische hoogfrequente transformator, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Catatola.kgm500 KVA droge transformator, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

origineelAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,Catatola.kgmDe droge transformator is goed., dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Catatola.kgmElektrische boxtransformatorGeluidsisolatie



Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Eerlijke prijsElektrische transformator

Hoe droge transformator te selecteren

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Catatola.kgmIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Wu Qiang.Hydraulisch hef- en losplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

    Wu Qiang.Hydraulisch hef- en losplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

  • Brindisi.Elektrisch liftmechanismeBekijk meer

    Brindisi.Elektrisch liftmechanismeBekijk meer

  • Brindisi.Multi mast aluminiumlegering hefplatformWaar te gaan?

    Brindisi.Multi mast aluminiumlegering hefplatformWaar te gaan?

  • Brindisi.PlatformstijlHoe de mislukking te verminderen?

    Brindisi.PlatformstijlHoe de mislukking te verminderen?

  • Brindisi.Lift van de fabriek van aluminiumlegeringKent u de methode voor het berekenen van het gewic

    Brindisi.Lift van de fabriek van aluminiumlegeringKent u de methode voor het berekenen van het gewic

  • Dun4-meter mobiele liftVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

    Dun4-meter mobiele liftVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

  • Susai.Productie van transformatorenDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

    Susai.Productie van transformatorenDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

  • Aken.Kleine hefplatformfabriekInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken van:

    Aken.Kleine hefplatformfabriekInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken van:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!