Boufarik.Distributietransformator groothandelDe functie en werkingsprincipe van:

  • vrijgavetijd:2022-09-15 17:23:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:132
  • Korte omschrijving:

    Boufarik.,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de

Artikel inhoud

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Boufarik.De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Badalona.kgmLook van olie van gietijzeren delen

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Boufarik.Distributietransformator groothandelDe functie en werkingsprincipe van:



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’,Boufarik.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompeling, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China,Boufarik.160KV-olie ondergedompelde transformator, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Totale kwaliteitsborging(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Plug eerst de stroom met volle lading,Boufarik.Scb13-1600kva droge transformator, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Boufarik.Distributietransformator groothandelDe functie en werkingsprincipe van:



Vallende buitenlandse zaken en piercing

Welkom bij het informerenIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Boufarik.Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • Anaheim.Elektrische heflift voor platformsVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

    Anaheim.Elektrische heflift voor platformsVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

  • Anaheim.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeUpgraden en transformeren van de hoofda

    Anaheim.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeUpgraden en transformeren van de hoofda

  • TelnavaNameWat een goede droge testtransformator is.Problemen met naadbehandeling

    TelnavaNameWat een goede droge testtransformator is.Problemen met naadbehandeling

  • Mesa.kgmKlein hefplatform voor huishoudensPrijsverhoging analyse

    Mesa.kgmKlein hefplatform voor huishoudensPrijsverhoging analyse

  • Mesa.kgmMobiel hefplatform met vier wielenHoe de belichtingstijd te verminderen?

    Mesa.kgmMobiel hefplatform met vier wielenHoe de belichtingstijd te verminderen?

  • Zdunskvora.kgmDubbelspoor hydraulisch hefplatformCitaat

    Zdunskvora.kgmDubbelspoor hydraulisch hefplatformCitaat

  • Sao Paulo.Elektrische lift 5 meterGezond verstand van gebruik en onderhoud

    Sao Paulo.Elektrische lift 5 meterGezond verstand van gebruik en onderhoud

  • Sao Paulo.Enige kolom aluminiumlegering hefplatformOpvolging ter plaatse

    Sao Paulo.Enige kolom aluminiumlegering hefplatformOpvolging ter plaatse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!