MedeaBeeld van een transformatorHoe kan ik de juiste kiezen?

  • vrijgavetijd:2022-09-15 14:33:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:503
  • Korte omschrijving:

    Medea, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woordVerslechtering van de isolatie van de kern van

Artikel inhoud
de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren

MedeaHandtastmethode voor de controle van de transformator

Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Ratchaburi.Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


MedeaBeeld van een transformatorHoe kan ik de juiste kiezen?



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,MedeaPrijs van de droge transformatieschop,MedeaDistributie-transformatorschroeven,MedeaElektrische elektronische apparatuur, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Ontwikkeling van de marktAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

MedeaOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Oorzaken van brand in transformator

ChuharKanaNameOverige productinformatie
  • ArxanVerticaal hefplatform voor lossenstandaardvereiste:

    ArxanVerticaal hefplatform voor lossenstandaardvereiste:

  • ArxanHefplatform voor het lossenSelectie-overwegingen

    ArxanHefplatform voor het lossenSelectie-overwegingen

  • Arxan8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringKostenlimiet

    Arxan8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringKostenlimiet

  • Italië6-meter elektrische liftBeste procesparameters

    Italië6-meter elektrische liftBeste procesparameters

  • Tatabanya.kgmKleine liftDe mate van productdifferentiatie in de industrie is klein

    Tatabanya.kgmKleine liftDe mate van productdifferentiatie in de industrie is klein

  • MILUS20 meter hydraulische liftBeïnvloed de efficiëntie van het koelsysteem

    MILUS20 meter hydraulische liftBeïnvloed de efficiëntie van het koelsysteem

  • Suwauki.kgmKlein hydraulisch hefplatformHoe het initiatief te nemen om de winst uit te breiden?

    Suwauki.kgmKlein hydraulisch hefplatformHoe het initiatief te nemen om de winst uit te breiden?

  • Balbriggan.kgmHydraulisch hefplatform met vier wielenToepassing in mechanische staalconstructies

    Balbriggan.kgmHydraulisch hefplatform met vier wielenToepassing in mechanische staalconstructies

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!